04-16-2015, 01:20 AM
Your Haute NY is gorgeous, Sev
Yikes, Lysandre is so handsome!! (ohh dear, I think I might have to bring a Mi-chan home now )
Yikes, Lysandre is so handsome!! (ohh dear, I think I might have to bring a Mi-chan home now )
Pullips: Langley(Asuka), Maddie(Merl), Ophelia(Tiphona), Camille(Kiyomi), Ally(Classical Alice), Roz(Rosalind), Nate(Nosferatu), Eirwen(Snow White), Mariette(Milk Latte), Lily(Puki), Nataleigh(Nanette), Courtney(Reg Fan), Nami(Rei), Fleur(Luna), , Tiberius(Tantus), Petunia (Jouet 2.0), Vanessa(BRH), Mary(Oui'Vera), Hugo(Gyro), Bella(Chibi Risa), Nicki(NekoMao), Sunny(Raphia), Dorian(Custom), Odette(Isolde), Aisha(Nahh), Lian(China), Maaya(Nina), Haruka(Purezza), Hero(Apollo), Cecily(Sfoglia), Carly(Podo), Suri(Blackberry), Dominique(Shinku), Temperance(Veritas), Clair(Violetta), Bonnie(Hello Kitty), Emily(Si'Anna), September(Fourrure), Natsume(Summer Purezza), Cherami(Akemi), Kate(Paja), Lizzy(Elisabeth), Crissy(Papin), Siegfried(Arion), Andromeda(Ra Muw), Wanda(Hermine), Odile(Adsiltia), Daisy(Leroy), Maggie(RQ), Cissa(Chibi Risa), Sam(Mao), Amelia(Sailor Saturn), Susan(Silane), Nora(Alura), Momo(Youtsuzu), Hanzo(Okita)