Happy 10th Birthday DM!!

Post Reply 
Testing the post editor-problem :-(
05-15-2015, 11:34 AM
Post: #1
Testing the post editor-problem :-(
Every time I try to use one of the editor buttons (Bold, Italics, Underline, etc.) I get the tag: "undefined=undefined" (I removed the square brackets). Anyone know why or how to fix it? I can manually add simply tags, like bold but it would be so much easier if the buttons in the editor worked.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-15-2015, 01:54 PM (This post was last modified: 05-15-2015 01:55 PM by fishy.)
Post: #2
RE: Testing the post editor-problem :-(
I don't think there's a way to fix it... but simple tags like
Code:
<i> italicshere</i> and <b> bold here</b>
do work.

Homepage Feedback Sales Twitter ADAW 2018 Etsy Cat updates
(My twitter is private, but if you want to follow, pm me here with yours I'll add you.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-18-2015, 01:59 PM
Post: #3
RE: Testing the post editor-problem :-(
So…it's not just me?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-18-2015, 02:06 PM
Post: #4
RE: Testing the post editor-problem :-(
(05-18-2015 01:59 PM)Marilyn Wrote:  So…it's not just me?

Nope. smile

Homepage Feedback Sales Twitter ADAW 2018 Etsy Cat updates
(My twitter is private, but if you want to follow, pm me here with yours I'll add you.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-19-2015, 11:51 PM
Post: #5
RE: Testing the post editor-problem :-(
not just you. it's been like that for a long time now sad

"A tree can't grow without the sun in it's eyes
And we can't live if we're too afraid to die."
~The Black Angels, "Young Men Dead"

>(p,,q)<
(my fishie got bit by a vamp lol)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-20-2015, 03:57 AM (This post was last modified: 05-20-2015 03:57 AM by Cornflower Blue.)
Post: #6
RE: Testing the post editor-problem :-(
It works fine for me. I use IE11. Does it work if you try a different browser?

My Flickr
My Feedback
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-20-2015, 06:04 AM
Post: #7
RE: Testing the post editor-problem :-(
(05-20-2015 03:57 AM)Cornflower Blue Wrote:  It works fine for me. I use IE11. Does it work if you try a different browser?

Well what do you know? The buttons work in IE10 too. It'd been so long since I switched to Firefox and Chrome exclusively that I hadn't thought to try. Thanks for the heads-up Cornflower Blue.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-21-2015, 02:25 AM
Post: #8
RE: Testing the post editor-problem :-(
You might also try keeping a text file with the things you often use, to copy and paste. (My Dropbox has a unicode.txt for emoticons, kanji and common formatting. It's so really very convenient!)

Homepage Feedback Sales Twitter ADAW 2018 Etsy Cat updates
(My twitter is private, but if you want to follow, pm me here with yours I'll add you.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)