Hanami Cherry Blossom Party
Beauuuuutiful shots! Wow! Heart Random looks utterly lovely, serene and very Japanese ^^

Oh my gosh though, that last picture is SO funny *dies laughing*
Pullips: Langley(Asuka), Maddie(Merl), Ophelia(Tiphona), Camille(Kiyomi), Ally(Classical Alice), Roz(Rosalind), Nate(Nosferatu), Eirwen(Snow White), Mariette(Milk Latte), Lily(Puki), Nataleigh(Nanette), Courtney(Reg Fan), Nami(Rei), Fleur(Luna), , Tiberius(Tantus), Petunia (Jouet 2.0),  Vanessa(BRH), Mary(Oui'Vera), Hugo(Gyro), Bella(Chibi Risa), Nicki(NekoMao), Sunny(Raphia), Dorian(Custom), Odette(Isolde), Aisha(Nahh), Lian(China), Maaya(Nina), Haruka(Purezza), Hero(Apollo), Cecily(Sfoglia), Carly(Podo), Suri(Blackberry), Dominique(Shinku), Temperance(Veritas), Clair(Violetta), Bonnie(Hello Kitty), Emily(Si'Anna), September(Fourrure), Natsume(Summer Purezza), Cherami(Akemi), Kate(Paja), Lizzy(Elisabeth), Crissy(Papin), Siegfried(Arion), Andromeda(Ra Muw), Wanda(Hermine), Odile(Adsiltia), Daisy(Leroy), Maggie(RQ), Cissa(Chibi Risa), Sam(Mao), Amelia(Sailor Saturn), Susan(Silane), Nora(Alura), Momo(Youtsuzu), Hanzo(Okita)
Reply

Messages In This Thread
Hanami Cherry Blossom Party - by Kyubi09 - 04-09-2015, 09:09 AM
RE: Hanami Cherry Blossom Party - by Alliecat - 04-09-2015, 09:59 AM
RE: Hanami Cherry Blossom Party - by Kyubi09 - 04-09-2015, 01:19 PM
RE: Hanami Cherry Blossom Party - by Missy_Crane - 04-09-2015, 11:01 AM
RE: Hanami Cherry Blossom Party - by Chyntia - 04-09-2015, 08:38 PM
RE: Hanami Cherry Blossom Party - by melonbread - 04-09-2015, 08:57 PM
RE: Hanami Cherry Blossom Party - by Jencut - 04-11-2015, 02:05 AM
RE: Hanami Cherry Blossom Party - by martah - 05-04-2015, 04:11 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)