09-19-2011, 11:45 PM
Yay Ponies!!
|
09-20-2011, 12:05 AM
Yay, indeed! Those bracelets are adorable~
Volks MSD "Nagisa in Preschool" Claire ♥ Volks SD "2008 Renewal" Nono Mimi ♥ Volks DDS Ms. Mariko Lily
SweetMilkTea@Flickr ♥ PinkMilkTea@Blogger ♥ Alicetan@Twitter
09-20-2011, 01:46 AM
That pic is so cute!!!
I really wish I could find those ponies in the US!!!!
09-20-2011, 11:38 AM
So very awesome, just like everything else in the Netherlands! xD
Have
Tatianna (Uncanricky), Kittie (Naomi), Omega/Mini-Me (Grell), Alys (Yeolume), Priscilla (Eris), Grell (Male Grell), Nanachan (Nanachan), Sebastianne (Stica), Natalie (Natalie), Sylvie Valentine (Premium Pullip Veritas Crimson Version), Strawberry Rose (Siry), Karen (Karen), Marie (Marie), Angela (Cheshire Cat Steampunk), Alice (Optical Alice), Noir (Regen Noir), Jeanne (Jeanne)
Want
Pullip Alura, Pullip Elizabeth Always on the hunt for Re-Ment
09-21-2011, 02:53 AM
Aww, her dress and necklace are so very cute. And the hair barrette is a nice touch!
Link to my Flickr http://www.flickr.com/photos/p-l-a-s-m-a/
09-21-2011, 02:55 AM
Awwwwww hypercute
09-21-2011, 05:30 AM
Haha thanks all I found even more hair ties and barrettes today Should make more cute pics asap
09-23-2011, 06:51 AM
Poooniiieeeees!!! Oh and one of my girls wears those clips, too
My dolls:Samara (Sfoglia), Mara (Custom), Corey (Seiran), Shizu (Yuki), Anomaly (Lunatic Alice), Aiden (Naomi), Sadie (Zuora),
Crimson (Lunatic Queen), Amalia (Elisabeth), Bloody Mary (Mir), Lana (Eos), Jareth (Sebastian), Dante (Butler), Tarja (Tiphona), Cassidy (Jaldet), Elliott (Naomi), Snookie (Chelsea), Lazulie (Another Alice), Silence (Regen Noir) |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 5 Guest(s)