01-04-2012, 06:28 AM
Leyla kitten dressed
Leyla por Asato_Tsuzuki, en Flickr
Gracias por mirar
Gracias por mirar
Misi,misiiiiiii
|
01-04-2012, 06:28 AM
Leyla kitten dressed
Leyla por Asato_Tsuzuki, en Flickr Leyla por Asato_Tsuzuki, en Flickr Gracias por mirar
01-04-2012, 08:24 AM
that kitten is adorable
01-04-2012, 08:38 AM
Sooo cute!
Have
Tatianna (Uncanricky), Kittie (Naomi), Omega/Mini-Me (Grell), Alys (Yeolume), Priscilla (Eris), Grell (Male Grell), Nanachan (Nanachan), Sebastianne (Stica), Natalie (Natalie), Sylvie Valentine (Premium Pullip Veritas Crimson Version), Strawberry Rose (Siry), Karen (Karen), Marie (Marie), Angela (Cheshire Cat Steampunk), Alice (Optical Alice), Noir (Regen Noir), Jeanne (Jeanne)
Want
Pullip Alura, Pullip Elizabeth Always on the hunt for Re-Ment
01-05-2012, 05:05 AM
thank you!!!
01-05-2012, 09:26 AM
Awwww cute kitty :-)
Need type 4 hand for pullip Lala - or closest colour match
At Home > Grell, Chill, Neo Angelique, MIR, AP Sfoglia, Naomi, Prupate, Nella, Bloody Red Hood. Tiphona, Seila, Lala, Lunatic Queen, Romantic Alice blue, Romantic Alice pink, Batgirl (sdcc), Kaela, Midnight Velvet, Elisabeth, Pere Noel, Stica, Merl, Harley Quinn, Yuki 'brown eyes', Akemi, Tokidoki Luna, Tokidoki Lunarosa, Tokidoki Hellokitty Violetta, Original Hello Kitty x2, Wilhelmina, Nella Retro Memory, Beary Fairy Kiyomi, Sdcc Tokidoki Stella, La Robe Vert Clair, Kirakishou 2014, Shinku 2014, Sepia Alice, Ann Roman Holiday, Nana-Chan. Ordered > BJD at home Dream of Doll - Homme Ducan and Camine
01-06-2012, 05:06 AM
thank you Chusei_shin ^___^
01-07-2012, 08:16 AM
Awwwww this is too cute
My dolls:Samara (Sfoglia), Mara (Custom), Corey (Seiran), Shizu (Yuki), Anomaly (Lunatic Alice), Aiden (Naomi), Sadie (Zuora),
Crimson (Lunatic Queen), Amalia (Elisabeth), Bloody Mary (Mir), Lana (Eos), Jareth (Sebastian), Dante (Butler), Tarja (Tiphona), Cassidy (Jaldet), Elliott (Naomi), Snookie (Chelsea), Lazulie (Another Alice), Silence (Regen Noir)
01-08-2012, 01:11 AM
thank you
|
« Next Oldest | Next Newest »
|