Rosalind gets another photo shoot (and Scarlett crashes) (New Oct.24)
She's very sweet!

Tell her it's ok...my big Rosalind refuses to take off her impractical clothes too Tongue
Pullips: Langley(Asuka), Maddie(Merl), Ophelia(Tiphona), Camille(Kiyomi), Ally(Classical Alice), Roz(Rosalind), Nate(Nosferatu), Eirwen(Snow White), Mariette(Milk Latte), Lily(Puki), Nataleigh(Nanette), Courtney(Reg Fan), Nami(Rei), Fleur(Luna), , Tiberius(Tantus), Petunia (Jouet 2.0),  Vanessa(BRH), Mary(Oui'Vera), Hugo(Gyro), Bella(Chibi Risa), Nicki(NekoMao), Sunny(Raphia), Dorian(Custom), Odette(Isolde), Aisha(Nahh), Lian(China), Maaya(Nina), Haruka(Purezza), Hero(Apollo), Cecily(Sfoglia), Carly(Podo), Suri(Blackberry), Dominique(Shinku), Temperance(Veritas), Clair(Violetta), Bonnie(Hello Kitty), Emily(Si'Anna), September(Fourrure), Natsume(Summer Purezza), Cherami(Akemi), Kate(Paja), Lizzy(Elisabeth), Crissy(Papin), Siegfried(Arion), Andromeda(Ra Muw), Wanda(Hermine), Odile(Adsiltia), Daisy(Leroy), Maggie(RQ), Cissa(Chibi Risa), Sam(Mao), Amelia(Sailor Saturn), Susan(Silane), Nora(Alura), Momo(Youtsuzu), Hanzo(Okita)
Reply

Messages In This Thread
RE: Rosalind gets a photo shoot - by Miss Edith - 10-22-2015, 02:42 PM
RE: Rosalind gets a photo shoot - by Missy_Crane - 10-22-2015, 08:05 PM
RE: Rosalind gets a photo shoot - by Marsian - 10-23-2015, 05:12 AM
RE: Rosalind gets a photo shoot - by AliceMR - 10-23-2015, 08:13 AM
RE: Rosalind gets a photo shoot - by MercyTiara - 10-23-2015, 09:16 AM
RE: Rosalind gets a photo shoot - by Offgenemi - 10-24-2015, 12:46 PM
RE: Rosalind gets a photo shoot - by Alliecat - 10-24-2015, 01:10 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)